Powered by W-Agora
bevegelsen >> Internasjonalt
You are not logged in Login  Register    

NYHET: Grunnet spamposting har vi måttet kreve innlogging for å skrive innlegg. Oppe til høyre kan du logge inn eller registrere deg eller få nytt passord. Har opprettet gjestebruker: Brukernavn: gjest passord: gjest

Dette er et åpent forum. Blant forumets brukere er det både medlemmer og ikke-medlemmer av BfS. Innlegg representerer ikke nødvendigvis BfS' synspunkt og står for undertegners egen regning. For informasjon om Bevegelsen for Sosialisme, se vår faste webside bevegelsen.no. Vi driver ingen meningsensur - men personsjikane, ulovligheter og annen grovt usømmelig opptreden kan medføre at innlegg blir slettet uten varsel. Rapport om misbruk av forumet sendes til debatt@bevegelsen.no.
Opprop for 9/11 TruthHits: 1594
Erik Kamfjord [Erik_Kamfjord]
on 2010-10-12 00:23
[ Edit  Delete  ]
Reply  List    Monitor
Hei alle sammen,

Det er veldig hyggelig å se folk ta ansvar for å informere seg selv. Om du er blant dem som vil uttrykke tvil om 9/11, håper vi du vil besøke oss http://opprop911.no/ .

Om du vil tipse om 9/11-relevant stoff fra dette forumet eller andre steder er det bare å svare på dette innlegget eller sende en mail til redaksjon@opprop911.no .
 


<< Previous   |   Next >>
  Subject Author Date
*  Opprop for 9/11 Truth Erik Kamfjord 2010-10-12 00:23
Jump to :


Forums

bevegelsen.no


Nå på bevegelsen.no: