Powered by W-Agora
bevegelsen >> Internasjonalt
You are not logged in Login  Register    

NYHET: Grunnet spamposting har vi måttet kreve innlogging for å skrive innlegg. Oppe til høyre kan du logge inn eller registrere deg eller få nytt passord. Har opprettet gjestebruker: Brukernavn: gjest passord: gjest

Dette er et åpent forum. Blant forumets brukere er det både medlemmer og ikke-medlemmer av BfS. Innlegg representerer ikke nødvendigvis BfS' synspunkt og står for undertegners egen regning. For informasjon om Bevegelsen for Sosialisme, se vår faste webside bevegelsen.no. Vi driver ingen meningsensur - men personsjikane, ulovligheter og annen grovt usømmelig opptreden kan medføre at innlegg blir slettet uten varsel. Rapport om misbruk av forumet sendes til debatt@bevegelsen.no.
Jaruzelskij, en stor polsk patriot.Hits: 2019
Ole Å Langeland [OÅL]
on 2008-03-10 20:47
[ Edit  Delete  ]
Reply  List    Monitor
Da jeg på en partidelegasjon på begynnelsen av åtti-årene fikk anledning til å møte W. Jaruzelskij, merket jeg meg at det måtte være et menneske med stor intigritet. Han blir i dag veldig dårlig behandlet av sine landsmenn.

For de som leser tysk, anbefaler jeg denne linken som leder til et lengre intervju fra i vinter i år. Jeg må nok si at jeg synes han går litt for langt i sin selvkritikk, men hans reflekterte og slettes ikke humørløse person kommer tydelig frem:

http://dasmagazin.ch/index.php/%c2%abich-entschuldige-mich-ich-schame-mich%c2%bb/

(Rettet pg.a. problemer med linken)
 


<< Previous   |   Next >>
  Subject Author Date
*  Jaruzelskij, en stor polsk patriot. Ole Å Langeland 2008-03-10 20:47
Jump to :


Forums

bevegelsen.no


Nå på bevegelsen.no: